Spreekkamers

Dierenkliniek St. Anna 404 beschikt over twee spreekkamers.

In de spreekkamer zal de dierenarts uw dier uitgebreid onderzoeken en de bevindingen in begrijpelijke taal met u bespreken. De dierenarts maakt een passend behandelplan en overlegt dat met u.  Daarbij zullen we altijd streven naar de beste optie voor uw dier. Pijnvrij zijn, comfortabel zijn en kwaliteit van leven is het uitgangspunt van iedere behandeling. Natuurlijk is er ruimte voor het stellen van al uw vragen. 

Op de in hoogte verstelbare behandeltafel wordt uw dier direct gewogen. Tijdens en aan het einde van de behandeling wordt uw dier beloond met een lekkere traktatie. Op deze manier proberen we het dier een aangename ervaring te geven en ondervinden ze vaak zo min mogelijk hinder van de behandeling. Het bezoek aan de dierenarts wordt daarmee ook op een aangename manier afgesloten voor het huisdier.

Katten vinden het heerlijk om voor het raam te zitten in onze spreekkamer, velen kijken gebiologeerd naar de brutale vogels in onze achtertuin. Bij lekker weer kunnen de deuren lekker open (als er geen katten zijn natuurlijk) en genieten we van de frisse lucht, het daglicht en het groene uitzicht.