Mitch

Mitch kwam in 2017 op ons pad. Hij werd onze kliniek-held. Mitch is opgeleid, als eerste in Nederland, tot het opsporen van ivoor. Dierenkliniek Sint Anna 404 stuurde Mitch op missie met de stichting Chengeta Wildlife om de strijd aan te gaan tegen het stropen van olifanten in Mali en Centraal Afrika. Beter bekend als ‘Mitch’mission to Mali’. Met zijn innemende snoet, zijn trouwe ogen en zijn passie voor speuren heeft Mitch vele harten gestolen.

Maar het werk wat hij doet is gevaarlijk. Veel van deze missies gebeuren in het geheim. Wanneer er teveel informatie uitlekt komt het leven van Mitch en zijn begeleiders op het spel te staan. Daarom hebben we in 2020 besloten geen publiciteit meer te geven aan onze Mitch. De begeleiding en zorg ligt vanaf nu in handen van Chengeta Wildlife.

Mitch levert nog steeds fantastisch werk voor in de strijd tegen de stroop van olifanten. Wilt u hem blijven volgen? Like dan de facebookpagina van Chengeta Wildlife, Mitch’ mission wordt met volle overtuiging voortgezet.