Mitch

Mitch kwam in 2017 op ons pad. Hij werd onze kliniek-held. Mitch is opgeleid, als eerste in Nederland, tot het opsporen van ivoor. Dierenkliniek St. Anna 404 stuurde Mitch op missie met de stichting Chengeta Wildlife om de strijd aan te gaan tegen het stropen van olifanten in Mali en Centraal Afrika. Beter bekend als ‘Mitch’mission to Mali’. Met zijn innemende snoet, zijn trouwe ogen en zijn passie voor speuren heeft Mitch vele harten gestolen.

Tot ons grote verdriet is Mitch in 2020 overleden na een intens ziektebed waar hij in de liefdevolle en vooral deskundige handen was van de veterinaire specialisten van het MCD. Wij denken met veel liefde aan Mitch terug. Zoals het gezegde bij zijn foto in onze kantine “You don’t have to wear a cape to be a hero”, zo zal hij altijd in onze gedachten blijven.
Lieve Mitch voor ons ben en blijf je een held.

Chengeta Wildlife levert nog steeds fantastisch werk voor in de strijd tegen de stroop van olifanten. Wilt u hen volgen? Like dan de facebookpagina van Chengeta Wildlife, hun missie wordt met volle overtuiging voortgezet.