Antiparasitica & bezorgservice

Wormen

Ontwormen van uw dier is erg belangrijk voor de gezondheid van zowel mens als dier. Dieren, maar ook mensen, kunnen ziek worden van een worminfectie. Vooral kinderen kunnen ernstige klachten ontwikkelen na een infectie met spoelwormen.
Een worminfectie kan zelden met het blote oog waargenomen worden. Om de eitjes van de wormen zichtbaar te maken is microscopisch onderzoek nodig. Dieren die regelmatig buiten komen moeten 4 x per jaar ontwormd worden. Katten en honden die veel jagen of vers vlees eten dienen vaker tegen parasieten behandeld te worden.

Vlooien en teken

Deze parasieten huizen in de vacht van uw huisdier. Door het drinken van bloed en het spugen van speeksel kunnen ze de gezondheid en het welzijn schaden. Teken dragen ook ziektes bij zich die bij de mens ernstige klachten kunnen geven.
In de bosrijke omgeving van Nijmegen komen relatief veel teken voor.
Voor de gezondheid van uw huisdier, en voor uw eigen gezondheid, is een goede behandeling tegen deze ectoparasieten van essentieel belang.
Hoe vaak u moet behandelen hangt af van welk middel u gebruikt. Lees altijd goed de bijsluiter.

Ontzorgen

Uw dier en uw gezin verzekerd van een goede bescherming, het hele jaar rond

Wij willen u graag ontzorgen. Dierenkliniek Sint Anna 404 bezorgt antiparasitica voor uw dier elk kwartaal bij u thuis. Zodra de pillen en/of pipetten bij u door de brievenbus vallen kunt u ze toedienen. Zo wordt uw dier altijd volgens het aanbevolen schema behandeld tegen vlooien, teken en wormen.

Tabletten aanvragen

    Komt buiten
    JaNee