Nieuws / Maatregelen omtrent COVID19

VERBOUWING

Er wordt al een paar maanden hard gewerkt aan de achterzijde van onze kliniek om onze kliniek uit te breiden. Vanaf 2 juli zal de verbouwing uitgebreid worden naar de voorzijde van het pand. Wij zijn heel dankbaar dat we de wachtkamer, apotheek, balie en spreekkamer tijdelijk bij de buren op Sint Annastraat 406 kunnen onderbrengen. Zo zullen we zoveel mogelijk alle zorg en aandacht voor u en uw huisdier voortzetten. Natuurlijk zal er ook wel eens overlast zijn; is er wat meer lawaai, ligt er bouwmateriaal, duurt het soms wat langer voordat wij antwoord kunnen geven. Wij doen ons best om de overlast zo klein mogelijk te houden.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip!

COVID 19

Om de beste zorg te kunnen blijven verlenen in onze dierenkliniek hebben wij, zoals u wellicht begrijpt, ook maatregelen moeten nemen omtrent COVID19. Het doel van alle maatregelen is om verspreiden van dit virus te beperken.

* Indien u zelf klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts, vragen wij u thuis te blijven of buiten te wachten. Een medewerker zal uw dier dan op de parkeerplaats ophalen. U mag helaas niet mee naar binnen.
* Wenst u een mondkapje te dragen, en vindt u het fijn als wij dat ook doen? Laat het ons weten, wij werken daar graag aan mee.
* Binnen onze spreekkamer is er nog steeds de mogelijkheid om 1,5 meter afstand te houden.
* Wij zullen geen handen schudden ter begroeting of bij het afscheid.
* De paraveterinair zal uw dier zo nodig vasthouden.
* U kunt uw handen in de wachtkamer desinfecteren.
* Voor het ophalen van medicatie en voeding graag telefonisch of per email een bestelling doorgeven. Dan zetten wij het vast voor u klaar.

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN: ELKE WERKDAG ZIJN WIJ TELEFONISCH BEREIKBAAR VAN 9.00 UUR TOT 17.00 UUR.

Wij danken u voor uw begrip!