Kattengedragstherapie

Katten zijn geweldige huisgenoten. Elke kat is uniek en heeft net als ieder mens een eigen karakter. Susan Teunissen heeft als paraveterinair en door nascholing op het gebied van kattengedrag heel veel ervaring opgedaan in probleemgedrag bij katten.

Probleemgedrag kan bijvoorbeeld bestaan uit onzindelijkheid, krabben op ongewenste plekken, agressie of angst. Door voldoende kennis van kattengedrag en een juiste omgang met de kat zijn veel gedragsproblemen te voorkomen. Susan adviseert katteneigenaren in onze dierenkliniek hierover.

Sommige problemen zijn aan te pakken met een eenvoudige tip, maar dit is niet altijd voldoende om tot de kern te komen en het probleem op te lossen. Door het invullen van een uitgebreide vragenlijst en een gedragsobservatie door Susan bij u thuis kan een persoonlijk advies en stappenplan gemaakt worden.

Katten hebben negen levens waarin we ze gezond en gelukkig kunnen houden, daar zet ik me met liefde voor in!

Wilt u een afspraak maken met Susan of wilt u een kostenindicatie voor een huisbezoek? Bel dan naar 024 3550734 of mail naar susan@sintanna404.nl. Deze service is uitsluitend voor cliënten van Dierenkliniek St. Anna 404

Tot onze grote vreugde berichten wij dat paraveterinair Melanie in opleiding is bij Anneleen Bru van Happy Cats.